SZELLEMGYÓGYÁSZAT

 

A szellemgyógyászat rövid ismertetése

 

"A súlyos betegségek minden esetben lélekből vagy szellemből fakadnak. A fizikai testben csak a tünetük található.

Az ember három nagy egységből tevődik össze: szellemtestből, lélektestből és fizikai testből. A lélek is test, a szellem is test, de a fizikai szem számára láthatatlan. Mindkettőben benne vannak a szervek, az idegrendszer, az érrendszer, az emésztőrendszer, a kiválasztórendszer, a nyirokrendszer és az energiarendszer is. A szellemtestben nagyon finom rezgésként vannak jelen, a lélektestben kevésbé finom rezgésként, a fizikai testben mint anyaggá vált, lematerializált rezgés.

A súlyos betegségeket szellemszinten és lélekszinten gyógyítjuk, megváltozott tudatállapotban, mély alvási szinten, nem hipnózisban. Ekkor az agyfrekvenca 0 - 4 Herz között van.

A három dimenziós fizikai világra, és az öt érzékszervre lekorlátozott ember nem érzékeli a lélek jelzéseit. Nem hallja a lelkiismerete hangját, s egy idő után a lélek már csak betegség által tud jelzést adni, amire aztán kénytelen lesz odafigyelni.

Maga az anyag nem betegszik meg. A betegségeket csak a gyökerüknél lehet gyógyítani, azaz ahonnan fakadnak: lélekben és szellemben.

A test a tünet hordozója, egy jelzőrendszer, mely jelzi, hogy valamit rosszul tettünk vagy teszünk. A testben csak a betegség tünetét lehet kezelni, sohasem az okot.

Szellemsebészettel, szellemgyógyászattal a betegség okaira derítünk fényt. A gyógyítást a szellemtestben, illetve a lélektestben végezzük el, ahonnan a gyógyulás átíródik a fizikai testbe. Ez a gyógyítás a beteg aktív közreműködésével történik, így részese lesz saját gyógyulásának. A gyógyítás eszközök és szerek nélkül történik.

Mellékhatása a gyógyulás!"

Forrás: Kercselics Imre

www.szellemgyogyaszat.hu

 

            

MELY ESETEKBEN TUDOK SEGÍTENI A SZELLEMGYÓGYÁSZAT SEGÍTSÉGÉVEL?

 

 • Vizesedés megszüntetése.
 • Nyirokrendszer tisztítása.
 • Vér- és nyirok tisztítása, kifejezetten az alábbi problémák gyógyítására:   

-fertőző betegségek

-vérmérgezés

-lappangó betegségek

-védoltások 

-kullanccsípés 

-minden vérrel történő fertőző betegség 

-mérgezés 

-leukémia 

-rákos megbetegedés 

-mélyvénás trombózis esetén

 • Infúzió bekötése
 • Fájdalomcsillapítás
 • Energiakezelés a 4 Szent Elem segítségével - aurarétegek, meridiánrendszerek, belső szervek, tisztítása, töltése, gyógyítása.
 • Kórházi ágyon fekvő beteg kezelése energiával.
 • Teljes testi gyógyítás nagyon összetett és szerteágazó betegség esetén pl. áttétes rák, sokizületes gyulladás, izomsorvadás, nincs orvosi diagnózis, mert nem találtak semmit, de a beteg energetikailag nagyon le van merülve, enervált. 50-60 év felett mindenki számára szükséges lenne.
 • Belső, idegi feszültség levezetése.
 • Vesék, máj cseréje
 • Értisztítás
 • Szem kezelése energiával - kezdődő szürkehályog, dioptria korrigálás, gyulladás, stb. esetén.
 • Allergia kezelése
 
 
Mivel a betegség kialakulása mögött évek vannak, így meggyógyítani néhány nap alatt nem lehet!
A gyógyuláshoz is időre van szükség, ami járhat fájdalommal is. A szellemgyógyászati műtétek után fájdalom már más minőségű, ez már a gyógyulási krízis jele és azt jelzi, hogy az illető már kifelé tart belőle. A fájdalmat megszüntetni nem, csak enyhíteni lehet, mivel ez által tisztul a lélek. 
 
Mélyvénás trombózist semmilyen esetben sem kezelünk, kizárólag vértisztító felhelyezése megengedett!