BEMUTATKOZÁS

 

 

 

Spirituális érdeklődésem elég korán, nagyjából 23 éve mutatkozott meg. Kerestem az élet és az életem értelmét. Útkeresésem kezdeti szakaszában számtalan könyvet olvastam el, melyek hatására tudatossá váltam a minket körülvevő világra, energiákra és törvényszerűségekre.

A számtalan könyv elolvasása után éreztem, hogy meg kell találnom, hogy mi az én szerepem a Nagy Tervben, így erőt és bátorságot gyűjtve, végre a gyakorlat útjára léptem.

Párhuzamosan vettem részt tanfolyamokon és önfejlesztő elvonulásokon, táborokban, oldásokon, hogy el tudjam engedni a saját fájdalaimat és mindazt, ami valójában nem én vagyok.

Ahogy mondani szokták, aki keres, az talál: így kaptam válaszokat magasabb dimenziókból a kérdéseimre, többek között arra, hogy az életcélom (részben) a gyógyítás és azon belül saját spirituális célom a lelki fájdalmak enyhítése és gyógyítása. Ez nagyjából 5 éve vált világossá számomra, azóta tudatosan keresem és tanulom azokat a gyógyító módszereket, amikkel a leghatékonyabban tudok segíteni a lelki fájdalmak oldásában és a betegségben szenvedőknek. Célom, hogy tudásommal és képességeimmel a leghatásosabb módon tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.

A gyógyító módszerek keresése során találtam rá a Holistic Pulsing – Lélekmasszázs kezelésre, mely csodálatos oldó és gyógyító módszert rendkívüli módon egészítik ki a Bach-virágeszenciák, Maui virág- és drágakő eszenciák gyógyító rezgései, valamint a Schüssler-sók, melyek a mentális betegségek oldásában és gyógyításában is segítenek.

2013. óta, egy beavatásnak köszönhetően angyali energiákkal is kezelek. Az Aranykori Lélekgyógyítás a Holistic Pulsing ringató és pulzáló technikájába belefűzött, energetikai kezelés. A hozzám fordulók minden esetben személyre szabott energetikai tisztításokat, gyógyító programokat és fénykódokat kapnak aktuális állapotuknak és problémájuknak megfelelően.

A fenti kezelések és terápiák oldó és gyógyító hatása - a pozitív visszajelzések és saját tapasztalatom alapján bátran mondhatom-, már az első alkalom után érezhetőek. Bizonyítja ezt az is, hogy miután egy ismerősöm megkért, hogy nézzem meg a lovait, tudnék-e nekik különböző betegségeik gyógyításban segíteni, egy kezelés után a tüneteik elmúltak, meggyógyultak. A kezeléseket Bach-virágeszenciával és Schüssler sókkal is megtámogattam és egy újabb értékes megerősítést kaptam, hogy e készítmények esetében nem placebo hatásról van szó.