BEMUTATKOZÁS

Spirituális érdeklődésem elég korán, a gimnazista éveim alatt mutatkozott meg. Kerestem az élet és az életem értelmét. Útkeresésem kezdeti szakaszában számtalan könyvet olvastam el, melyek hatására tudatossá váltam a minket körülvevő világra, energiákra és törvényszerűségekre. A számtalan könyv elolvasása után éreztem, hogy meg kell találnom, hogy mi az én szerepem a Nagy Tervben, így erőt és bátorságot gyűjtve, végre a gyakorlat útjára léptem.

Párhuzamosan vettem részt tanfolyamokon és önfejlesztő elvonulásokon, táborokban, oldásokon, hogy el tudjam engedni a saját fájdalaimat és mindazt, ami valójában nem én vagyok.

Ahogy mondani szokták, aki keres, az talál: így kaptam válaszokat magasabb dimenziókból a kérdéseimre, többek között arra, hogy az életcélom (részben) a gyógyítás és azon belül saját spirituális célom a lelki fájdalmak enyhítése és gyógyítása. Azóta tudatosan keresem és tanulom azokat a gyógyító módszereket, amikkel a leghatékonyabban tudok segíteni a lelki fájdalmak oldásában és a betegségben szenvedőknek. Célom, hogy tudásommal és képességeimmel a leghatásosabb módon tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.

A gyógyító módszerek keresése során találtam rá a Holistic Pulsing – Lélekmasszázs kezelésre, mely csodálatos oldó és gyógyító módszert rendkívüli módon egészítik ki a Bach-virágeszenciák, Maui virág- és drágakő eszenciák gyógyító rezgései, valamint a Schüssler-sók, melyek a mentális betegségek oldásában és gyógyításában is segítenek.


A fenti kezelések és terápiák oldó és gyógyító hatása - a pozitív visszajelzések és saját tapasztalatom alapján bátran mondhatom-, már az első alkalom után érezhetőek. Bizonyítja ezt az is, hogy miután egy ismerősöm megkért, hogy nézzem meg a lovait, tudnék-e nekik különböző betegségeik gyógyításban segíteni, egy kezelés után a tüneteik elmúltak, meggyógyultak. A kezeléseket Bach-virágeszenciával és Schüssler sókkal is támogattam és egy újabb értékes megerősítést kaptam, hogy e készítmények esetében nem placebo hatásról van szó.              

Gyógyítói tanulmányaim következő lépcsőfoka és szintje az Információs energiagyógyászat módszerének elsajátítása volt, mely olyan érzés volt számomra, mintha mindig is tudtam volna, csak most  újra meg kellett tanulnom emlékezni rá. Látens képességeim aktiválódtak, tanárnőm, Vörös Mária szerető támogatásának köszönhetően. E gyógyítói technika csodája, hogy a holisztikus gyógyítást megvalósítandó, nem csak a lelki elakadásokat tudjuk oldani és gyógyítani, hanem a fizikai testben lévő betegségeket is sejtszinten!

 

2022. márciusában vizsgáztam az OKFŐ-nél (Országos Kórházi Főigazgatóság) mint fitoterapeuta természetgyógyász

Tanárom Oláh Andor tanítványa, Gillich István bácsi volt. Tanultam még többek közt Dr. Báthory Gábornál, Szabó Gyuri bácsinál, Dr. Csomai Zitánál és Szikora Hildánál is.

Régi álmom vált valóra azzal, hogy okleveles fitoterapeuta, gyógynövénygyógyász lettem, mert nagymámától hozom a gyógynövények ismeretét és szeretetét. Rendszeres használata gyerekkorom óta az életem mindennapi része. Álmom és célom, hogy megismertessem és megszeretessem mindenkivel a gyógynövényekben rejlő gyógyító erőt, aki nyitott a természetes gyógymódok felé. 

A fitoterápia azonban felelősségel is jár, ezért nem végezheti bárki, megfelelő szakképzés nélkül. 

 

 

 

Szeretettel várom mindazokat, kiket az isteni gondviselés hozzám vezet:

Kovács Réka
+36-20/515-3769
 
fitoterapeuta természetgyógyász, hormonegyensúly tanácsadó

energiagyógyász, Bach-virág tanácsadó, Holistic Pulsing terapeuta, 

 

aranykori.lelekgyogyitas@gmail.com 
https://fenymasszazs.webnode.hu  
 
 

AZ EGYSÉG IMÁJA

 

"Minden kristály egyedi, nincs belőle két egyforma, az első kristály azonban, amellyel dolgoznod kell, saját magad vagy. Amíg azt nem tisztítottad meg, nem fényesítetted ki és nem töltötted fel, amíg nem ismered az igazi önvalód - nem értél el semmit az életben. Birtokolhatsz nagy kincseket, mit sem érnek, és egy nap majd felfedezed: az igazi gazdagság a szellem bölcsességében, a lélek szeretetében rejlik. Ez a nap lesz életed döntő napja, csak Te határozod meg, hogy mikor jön el. Ekkortól fogva a saját kristályod válik fontossá, csiszolásával a belső értékedet növeled. Életed végére a kristályod a legfényesebb, legtökéletesebb lehet, ha jól munkálkodsz rajta. Nézz hát a lelked mélyére, miért én élek benne, Te és én egyek vagyunk, a Te szereteted az én szeretetem, a Te életed az én életem, a Te lélegzeted az én lélegzetem, a Te lelked az én lelkem. S ahogyan benned élek, úgy élek minden virágban, minden fában, minden madárban, minden kőben, az összes Létezőben!

Ha megsebzel egyetlen Létezőt, engem sértesz meg, ha magadhoz ölelsz bárkit is, engem ölelsz meg. Szeresd hát Magadat és engem fogsz szeretni, szolgálj bárkit is, engem fogsz szolgálni, nevess bárkire és rám fogsz nevetni. S végül felfedezed, hogy nem különbözünk egymástól, mert én Te vagyok, Te pedig Isten vagy, ugyanúgy mint mi, mindannyian. Ha megértetted, ki vagy, a kristályod kitisztul, a fénye mindenkire ragyogni fog, gyógyító rezgése mindenkit átölel. Lépj hát közelebb hozzám, hogy közelebb lehess Önmagadhoz!"                                                                                                                                                                                                                                                      SANG-E-SITARA