BEMUTATKOZÁS

 

 

Spirituális érdeklődésem elég korán, a gimnazista éveim alatt mutatkozott meg. Kerestem az élet és az életem értelmét. Útkeresésem kezdeti szakaszában számtalan könyvet olvastam el, melyek hatására tudatossá váltam a minket körülvevő világra, energiákra és törvényszerűségekre. A számtalan könyv elolvasása után éreztem, hogy meg kell találnom, hogy mi az én szerepem a Nagy Tervben, így erőt és bátorságot gyűjtve, végre a gyakorlat útjára léptem.

Párhuzamosan vettem részt tanfolyamokon és önfejlesztő elvonulásokon, táborokban, oldásokon, hogy el tudjam engedni a saját fájdalaimat és mindazt, ami valójában nem én vagyok.

Ahogy mondani szokták, aki keres, az talál: így kaptam válaszokat magasabb dimenziókból a kérdéseimre, többek között arra, hogy az életcélom (részben) a gyógyítás és azon belül saját spirituális célom a lelki fájdalmak enyhítése és gyógyítása. Azóta tudatosan keresem és tanulom azokat a gyógyító módszereket, amikkel a leghatékonyabban tudok segíteni a lelki fájdalmak oldásában és a betegségben szenvedőknek. Célom, hogy tudásommal és képességeimmel a leghatásosabb módon tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.

A gyógyító módszerek keresése során találtam rá a Holistic Pulsing – Lélekmasszázs kezelésre, mely csodálatos oldó és gyógyító módszert rendkívüli módon egészítik ki a Bach-virágeszenciák, Maui virág- és drágakő eszenciák gyógyító rezgései, valamint a Schüssler-sók, melyek a mentális betegségek oldásában és gyógyításában is segítenek.

A fenti kezelések és terápiák oldó és gyógyító hatása - a pozitív visszajelzések és saját tapasztalatom alapján bátran mondhatom-, már az első alkalom után érezhetőek. Bizonyítja ezt az is, hogy miután egy ismerősöm megkért, hogy nézzem meg a lovait, tudnék-e nekik különböző betegségeik gyógyításban segíteni, egy kezelés után a tüneteik elmúltak, meggyógyultak. A kezeléseket Bach-virágeszenciával és Schüssler sókkal is támogattam és egy újabb értékes megerősítést kaptam, hogy e készítmények esetében nem placebo hatásról van szó. 

                  

Gyógyítói tanulmányaim következő lépcsőfoka és szintje az Információs energiagyógyászat módszerének elsajátítása volt, mely olyan érzés volt számomra, mintha mindig is tudtam volna, csak most  újra meg kellett tanulnom emlékezni rá. Látens képességeim aktiválódtak, tanárnőm, Vörös Mária szerető támogatásának köszönhetően. E gyógyítói technika csodája, hogy a holisztikus gyógyítást megvalósítandó, nem csak a lelki elakadásokat tudjuk oldani és gyógyítani, hanem a fizikai testben lévő betegségeket is sejtszinten!