Vendégkönyv

Dátum: 2024.04.23

Feladó: H. Anna

Tárgy: incontinencia

Kedves Réka!

Beszéltünk, róla, hogy egy hét múlva jelentkezem.

Nem akarom elkiabálni, de látványos javulás történt. Három napja esténként a legkisebb, általam használt betétet is majdnem szárazan dobom ki.

Remélem, ennél csak jobb lesz. Hogy hogyan tovább, Önre bízom. Volnának más lelki problémáim is, ha netán találnánk rá megoldást nem bánnám, hátha a többi nyavalyám is javulna kicsit.

Üdv: Anna

—————

Dátum: 2024.04.04

Feladó: Sóvári Melinda

Tárgy: Hólyagfájdalom szindróma

Drága Réka!
10 éve kínlódtam hólyag fájdalommal, állandó pisiléssel. Sok felfázás eredményeként. Mindent kipróbáltam amit lehet, vagyonokat hagytam urológusoknál, más homeopata és természetgyógyaszoknál. Kb 2 hete kezeltél és iszom a teákat, szedem a cseppeket, használom a kremeket amit adtál es 4 napja teljesen tünetmentes vagyok!!! Kiegeszítettem parapszichológussal meditációval, infralámpával a kezelést es remelem nem kiabálom el, de szerintem meggyógyultam! Orok hálám Réka!!!

—————

Dátum: 2024.04.02

Feladó: P. Dóri

Tárgy: Transzgenerációs oldás és gyógyítás

Kedves Réka!

Nagyjából két hete voltam nálad transzgenerációs oldáson, ahol párkapcsolati dolgokat oldottunk.

Szerettem volna neked visszajelzést adni, hogy azóta milyen siker élményekben volt részem, nemcsak olyan téren, hogy könnyebben tudok alakuló kapcsolatban kommunikálni, hanem olyan téren is, hogy a saját bizonytalanságokat hogy kezelem.

Most pár hétig-hónapig biztosan igyekszem alkalmazkodni az új gondolkodásmódhoz és jelentkezem, ha úgy érzem, hogy szükségem lenne a segítségedre.

Nagyon köszönöm még egyszer! :)

—————

Dátum: 2024.03.27

Feladó: Sz. Kata

Tárgy: Információs energiagyógyászat

Mondtad, hogy jelentkezzek 1 hét múlva. Úgy néz ki, lenyugodtak a bélbolyhaim, normalizálódott a székletem. Most jó az emésztésem, nagyon ritkán fáj a gyomrom is.

21-én megjött a menzeszem, kb. Ilyenkor szokott. Nem görcsöltem jobban, mint máskor. Az elmúlt 2 nap elég erős volt. De ilyen szokott lenni. Most kezd már nyugodtabb lenni. Ki szokott tartani 7 napig. Meglátjuk, így lesz-e.

Tegnap meg ma nagyon fájt a fejem. Egész nap közepesnél erősebb és nagyon erős (de nem migrénes szintű) között hullámzott.

Szerencsére most estére jobb lett. Gyógyszert nem vettem be, nagyon ritkán szoktam, akkor is max egy Algopyrint. Meg még tegnap és ma ilyen "ólmosnak", nagyon fáradtnak éreztem magam.

Más nem volt.

Ezek jutottak most eszembe...

—————

Dátum: 2024.03.27

Feladó: E. Gitta

Tárgy: Információs energiagyógyászat

Szeretném tudatni véled, hogy voltam hasi és kismedence Ultrahangon bő 2 hete. Most volt az urológián tükrözéses kontrollon és mindkét eredmény jó, nincs kóros elváltozás.

—————

Dátum: 2024.03.26

Feladó: P. Dóri

Tárgy: Transzgenerációs oldás és gyógyítás

Gondoltam írok egy rövid visszajelzést, most, hogy nagyjából 2 hét eltelt az oldás óta.

Megmondom őszintén, hogy nem tudom mire számítottam az oldáson, de Réka nagyon kedves volt és végig nagyon türelmes és megértő.

Az oldáson felmerült bennem pár kérdés a szüleim felé, érzelmileg viszont nagyon jó egyensúlyba kerültem, ami kicsit abban is látszódik, hogy megváltozott a környezetem és teljesen másképp állok én is a közeli barátaimhoz és családtagjaimhoz és ők is hozzám, sokkal nyugodtabb minden és csak simán azt érzem belülről, hogy minden jó.

A következő időszakban ezt kitapasztalom, és kiélvezem, és a későbbiekben, ha bármi felmerül és nem bánod, megkeresnélek majd.:)

—————

Dátum: 2023.11.22

Feladó: R. Zsuzsi

Tárgy: Információs energiagyógyászat

Igazából szerencsére extrém dolgot nem tapasztaltam, hanem ami nagy pozitívum, hogy mintha sokkal ... tehermentesebbnek érezném magamat, azt hiszem. mintha sötét rétegek eltűntek volna, talán így lehet leginkább megfogalmazni. a hasam is nyugodtabb jelenleg

—————

Dátum: 2023.08.13

Feladó: Vendég

Tárgy: J

Jó az oldal

—————

Dátum: 2019.11.26

Feladó: Vendég

Tárgy: J

Jó az oldal!:)

—————

Dátum: 2018.08.29

Feladó: Bonny W.

Tárgy: Holistic Pulsing

Dear Réka, ❤️ I wanted to tell you that I really feel good with your terapy and that after our last meeting my back is so so so much better allmost back to normal so thank you and see you on Monday.

—————