Vendégkönyv

Dátum: 2017.01.30

Feladó: B. Dóri

Tárgy: kezelés

Rékánál 2 hónappal ezelőtt volt szerencsém járni, egy kedves ismerősöm ajánlására. Amikor megpillantottam Rékát, és beléptem az ajtón ahol fogadott, már akkor éreztem hogy pozitív energiák vesznek körül. Lélekmasszázs kezelésre mentem, előtte sosem hallottam róla, és bevallom kicsit tartottam is tőle. A ringató masszázs alatt olyan melegséget éreztem,szikrázó fényeket láttam, nyugodtságot éltem meg, amit szinte még sosem tapasztaltam . A testem szó szerint rezgett és energiával feltöltött volt utána. Az aznapi napomat bearanyozta! Bátran tudom mindenkinek ajánlani őt! :)

—————

Dátum: 2016.07.26

Feladó: S. Niki

Tárgy: Kezelések

Rékának köszönhetően megtapasztaltam a Bach-virágterápia és a Lélekmasszázs csodás hatásait. Mindkét kezelés elképesztően sokat segített a pánikbetegséggel járó szorongások leküzdésében. Már maga a találkozás, Réka személye is feltölti az embert energiával, és rendkívül hasznos tanácsokat is kaptam tőle, amelyek a mindennapok során nagy segítséget nyújtanak.
Lélekmasszázs közben olyan nyugalmat éreztem, amit a hétköznapi életben csak nagyon ritkán, és ez az érzés kihat a kezelés utánra is. A virágterápia pedig segít a mindennapi gondok megoldásában, elengedésében.

Csak hálálkodni tudok neki, és mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom Őt :)

—————

Dátum: 2016.06.26

Feladó: M.Gabriella

Tárgy: kezelés

Réka személyében egy nagyszerű,segitökész embert ismerhettem meg köszönet a sorsnak és a Jó Istennek.Nagyon szépen köszönöm a csodálatos kezelést,melynek minden perce öröm volt,fantasztikus érzések keritettek hatalmukba,a ringató masszázs ,minha visszarepitett volna gyermekkorom bölcsöringatásos,varázslatos, világába,majd a szinek váltakozó ritmusa keritett hatalmába,a lila ,a zöld,a rózsaszin pompázatos ragyogása,köszönet a mélyen átélt megélt,nagyszerú élményekért.Köszönöm Réka !

—————

Dátum: 2015.06.05

Feladó: S. Bea

Tárgy: köszönöm

Kedves Réka!


Nagyon köszönöm a tegnapi kezelést, csodálatos volt! …
Hazafelé olyan könnyűnek és tisztának éreztem magam!
Reggel ébredéskor hol előjött, hol elmúlt a solar plexusban a korábbi szorítás, de rövid ideig tartott, aztán eltűnt. A fejem kicsit fáj ma, de nem vészes. Teljesen jól vagyok!!! Köszönöm:)))


—————

Dátum: 2015.06.05

Feladó: R. Gabi

Tárgy: kezelés

Először egy tüdőgyulladás után kerültem Rékához. Nagyon legyengültem, és sehogy sem sikerült visszanyernem a betegség után az erőmet. Olyan érzés volt, mintha lekapcsoltak volna az áramkörről. Amikor Réka elkezdett kezelni, azonnal éreztem, hogy visszakapcsolódok. Teljesen feltöltött. Nagyon erőteljes energiák voltak jelen. Azóta is járok hozzá. Személye és segítsége sarkalatos pontja életemnek. Kezeléseit lovaim is nagyra értékelik :)

—————

Dátum: 2013.12.04

Feladó: Árvay Sára Kata

Tárgy: szorongások

Réka jó néhány hónappal ezelőtt ajánlotta, hogy lelki kínjaim enyhítése érdekében próbálkozzam az általa nyújtott lélekmasszázzsal. Természetesen fogalmam sem volt, mi az, gondoltam, ártani nem árt, legfeljebb nem használ. Az első alkalommal csak a kellemes ringatást, a jó hangulatot, a biztonságos melegséget érzékeltem. A kezelés közben sóhajok szakadtak ki belőlem, melyeknek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, Réka mondta, hogy ily módon oldódnak a szorongások. A következő alkalmakkor már jobban odafigyeltem, a kezelés elején jelentkező, álomszerű képekre, az önkéntelen izomrándulásokra s a feltörő sóhajokra. Korábban semmiféle pszichológus nem tudott végletes generalizált szorongásomon segíteni, így belenyugodtam, hogy ezzel kell együtt élnem. Réka masszázsa gyengéd, lassú, de folyamatos gyógyuló fázist indított el nálam. Csodálatos ember és remek szakember!

—————