Vendégkönyv

Dátum: 2023.08.13

Feladó: Vendég

Tárgy: J

Jó az oldal

—————

Dátum: 2019.11.26

Feladó: Vendég

Tárgy: J

Jó az oldal!:)

—————

Dátum: 2018.08.29

Feladó: Bonny W.

Tárgy: Holistic Pulsing

Dear Réka, ❤️ I wanted to tell you that I really feel good with your terapy and that after our last meeting my back is so so so much better allmost back to normal so thank you and see you on Monday.

—————

Dátum: 2019.05.23

Feladó: Törköly Pál

Tárgy: Távkezelés

Kedves Réka! Mi személyesen nem találkoztunk. Távkezelést kaptam tőled ami olyan hatásos volt hogy el tudtam kerülni egy elkerülhetetlennek látszó fájdalmas műtéti beavatkozást. Nekem ez maga a csoda.Hálásan köszönöm.

—————

Dátum: 2018.06.03

Feladó: H. Andi

Tárgy: Aranykori Lélekgyógyítás kezelés

Rékával tavaly karácsony előtt találkoztam. Egy kuponos hirdetés formájában küldte az Univerzum, az ünnepig két Aranykori Lélekgyógyítás kezelésen vettem részt.

Ahogy elkezd érinteni, mindig egy gyönyörű hintában érzem magam. Körülöttem angyalok, tündérek, akik segítik pucolni a lerakódott trutyikat belőlem. Ezeket sötét színű energiának, láncoknak, béklyóknak, belém döfött lándzsáknak láttam, melyek sebesen pattantak le rólam a kezelés során.

Közben gyönyörű tisztásokon, vagy épp kristálytiszta tóban, patakban fürdök. Sok minden történik abban a bő órában, melynek nagy részét látom is. Ami még nagyon jó, hogy a kezelés végén Rékával meg tudjuk beszélni, hogy ő is mit érzett, látott közben. Ez mindkettőnket erősít, hogy nem vagyunk egyedül a képességeinkkel, és hogy több dimenziós lények vagyunk.

Már első alkalommal is pucoltuk, gyógyítottuk a jobb kezemet, melyben erős, tompa fájdalom kínzott. Ez szilveszterre szinte elviselhetetlenné erősödött. Azt érzékeltem, hogy mérgezett nyíl és származékai vannak benne, és hogy Réka ki tudja venni.

Szilveszter lévén félve hívtam fel, de nagyon édi bogyó volt, mert rögtön mondta, hogy igen, látja, és már csinálja is, hívjam vissza 10 perc múlva. Láttam, ahogy hömpölyög ki a kezemből a sötét trutyi, majd egyre világosabb lett. Azóta sem fáj!

Most áprilisban a bal sarkamban éreztem hasonlót, kínlódtam vele hetekig, mígnem beugrott, hogy Réka! Ugyanaz a szívélyes fogadtatás, tea, kis dumcsi, és indult a hintám! Megint képek és segítők sora, tündérek segítettek a lekötözött kis szárnyaimat kiszabadítani, angyalok pedig a jobb angyal szárnyamat, mely nagy lendülettel repült a magasba! A bal még kicsit törött, ahhoz még kell egy alkalom.

Fantasztikus élmény volt! Hálás köszönet minden közreműködőnek! Azóta szabadnak, légiesnek érzem magam!
Persze, a sarkamból is eltűnt a fájdalom!

Mindenkinek javaslom a kezelést! Lehet, hogy nem lát közben mindenki ennyi mindent, de a tisztulás és közben az újjászületés megtörténik!

Kellemes Mindenséget kívánok! Andi

—————

Dátum: 2017.01.30

Feladó: B. Dóri

Tárgy: kezelés

Rékánál 2 hónappal ezelőtt volt szerencsém járni, egy kedves ismerősöm ajánlására. Amikor megpillantottam Rékát, és beléptem az ajtón ahol fogadott, már akkor éreztem hogy pozitív energiák vesznek körül. Lélekmasszázs kezelésre mentem, előtte sosem hallottam róla, és bevallom kicsit tartottam is tőle. A ringató masszázs alatt olyan melegséget éreztem,szikrázó fényeket láttam, nyugodtságot éltem meg, amit szinte még sosem tapasztaltam . A testem szó szerint rezgett és energiával feltöltött volt utána. Az aznapi napomat bearanyozta! Bátran tudom mindenkinek ajánlani őt! :)

—————

Dátum: 2016.07.26

Feladó: S. Niki

Tárgy: Kezelések

Rékának köszönhetően megtapasztaltam a Bach-virágterápia és a Lélekmasszázs csodás hatásait. Mindkét kezelés elképesztően sokat segített a pánikbetegséggel járó szorongások leküzdésében. Már maga a találkozás, Réka személye is feltölti az embert energiával, és rendkívül hasznos tanácsokat is kaptam tőle, amelyek a mindennapok során nagy segítséget nyújtanak.
Lélekmasszázs közben olyan nyugalmat éreztem, amit a hétköznapi életben csak nagyon ritkán, és ez az érzés kihat a kezelés utánra is. A virágterápia pedig segít a mindennapi gondok megoldásában, elengedésében.

Csak hálálkodni tudok neki, és mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom Őt :)

—————

Dátum: 2016.06.26

Feladó: M.Gabriella

Tárgy: kezelés

Réka személyében egy nagyszerű,segitökész embert ismerhettem meg köszönet a sorsnak és a Jó Istennek.Nagyon szépen köszönöm a csodálatos kezelést,melynek minden perce öröm volt,fantasztikus érzések keritettek hatalmukba,a ringató masszázs ,minha visszarepitett volna gyermekkorom bölcsöringatásos,varázslatos, világába,majd a szinek váltakozó ritmusa keritett hatalmába,a lila ,a zöld,a rózsaszin pompázatos ragyogása,köszönet a mélyen átélt megélt,nagyszerú élményekért.Köszönöm Réka !

—————

Dátum: 2015.06.05

Feladó: S. Bea

Tárgy: köszönöm

Kedves Réka!


Nagyon köszönöm a tegnapi kezelést, csodálatos volt! …
Hazafelé olyan könnyűnek és tisztának éreztem magam!
Reggel ébredéskor hol előjött, hol elmúlt a solar plexusban a korábbi szorítás, de rövid ideig tartott, aztán eltűnt. A fejem kicsit fáj ma, de nem vészes. Teljesen jól vagyok!!! Köszönöm:)))


—————

Dátum: 2015.06.05

Feladó: R. Gabi

Tárgy: kezelés

Először egy tüdőgyulladás után kerültem Rékához. Nagyon legyengültem, és sehogy sem sikerült visszanyernem a betegség után az erőmet. Olyan érzés volt, mintha lekapcsoltak volna az áramkörről. Amikor Réka elkezdett kezelni, azonnal éreztem, hogy visszakapcsolódok. Teljesen feltöltött. Nagyon erőteljes energiák voltak jelen. Azóta is járok hozzá. Személye és segítsége sarkalatos pontja életemnek. Kezeléseit lovaim is nagyra értékelik :)

—————