HOLISTIC PULSING - "MASSZÁZS A LÉLEKNEK"

 
                                    
 
Gyógyulj Holistic Pulsing - "Masszázs a léleknek" terápiával!
 
 
 

A ma emberét rengetek stressz éri, ami miatt testünk és lelkünk állandó feszültség alatt van, és ez az állapot egyre több betegséget okoz. Negatív gondolataink és érzéseink - a félelem, a harag, a bűntudat vagy a bánat - rezgései blokkokat alakítanak ki. Ausztrália őslakosai mindezt egy gyengéd, anyai ringatásra emlékeztető finom vibrálással gyógyítják.

A világban minden lüktet, az univerzum is ritmusra szűkül és tágul. A bioenergetikából ismert tény, hogy gyenge ingerekkel lehet a legintenzívebb élettani hatást elérni. Simogatással könnyebb gyógyítani, mint erős gyúrással. A Lélekmasszázs technika az akupresszúrát, a kineziológiát és a reflexológiát ötvözi, de tartalmaz pszichoterápiás elemeket is.

 

A KEZELÉS MENETÉRŐL BŐVEBBEN

 

Mi is az a Holistic Pulsing - Lélekmasszázs?

 

Ez az ausztrál őslakosságtól származó módszer a testben áramló energiák blokkjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására törekszik és célja az energetikai egyensúly elérése. 

A Lélekmasszázs elnevezés "masszázs a léleknek" német fordításból származik, és amint a megnevezése is sugallja, az egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet-lelket-szellemet stimulálja, aminek következtében beindul a gyógyulási folyamat és kialakul a hármas egység közötti egyensúly. Ennek a terápiás módszernek prevenciós (betegség megelőző) hatása is van, mely elősegíti a pszichoszomatikus, krónikus, degeneratív betegségekben szenvedők gyógyulását is.

 

Mi történik a testünkkel és lelkünkkel a kezelés során?

 

A kezelés kényelmes ruhában történik, ami szintén elősegíti a kezelt személy ellazulását. A ringató és pulzáló mozgással (Holistic Pulsing) az egész test gyengéd hullámzásba kerül, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. A ritmussal, amely hasonló a szívveréshez, a sejtemlékezet aktivizálódik, így a sejtek visszatalálnak eredeti funkciójukhoz és mozgásba hozzák saját belső gyógyító energiáikat. 

A kezelés hatására a kezelt személy aurarétegei, csakrái és meridián rendszerei (energiavezetékek) is megtisztulnak és blokkjai oldódnak.  A kezelt személy néhány pillanat múlva kellemes, mély ellazult állapotba kerül, ebben az állapotban fejti ki a módszer legintezívebben a hatását.

 

 

Mit tapasztalhatunk a kezelés után?

 

A test-lélek-szellem harmóniába kerül, a stressz, a szorongás, a félelmek, a feszültség, az elfojtott lelki problémák és blokkok oldódnak, a negatív gondolatok elszállnak, a testi fájdalmak enyhülnek. A kezelt betegek visszanyerik életkedvüket, önbizalmukat, önmagukkal újra összhangba kerülnek, miközben a kezelés pozitívan hat az immunrendszer működésére is.

 

Kiknek ajánlom a Holistic Pulsing - Lélekmasszázs kezelést?

 

Mindenkinek, aki túlterheltnek érzi magát, stresszes életvitelt folytat, olyanoknak, akiknek nem lokalizálható, pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak és testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvednek, azoknak, akiknek a mindennapjait megkeseríti a pánikbetegség és a depresszió, de mindemellett szívből ajánlom minden kedves babának és mamának a testi-lelki harmónia megteremtésére.

 

             

 

Zárul a tudat, nyílik a tudattalan

 

A Holistic Pulsing - Lélekmasszázs módszer a testben áramló energiák blokkjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. A ringató és vibráló mozgással az egész test gyengéd hullámzásba és rezgésbe kerül, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. A ritmussal, amely hasonló a szívveréshez, a sejtemlékezet aktivizálódik, így a sejtek visszatalálnak eredeti funkciójukhoz, és mozgásba hozzák saját belső gyógyító energiáikat. Ebben a módosult tudatállapotban zárul a tudat és kinyílik a tudattalan.

 

A módszer előnye, szemben a kineziológiával vagy a pszichoterápiával, hogy utóbbiaknál a terapeuta irányítja az eseményeket és ha nem jól ítél meg egy helyzetet, akkor esetleg feloldhat olyan blokkot is, amellyel akár ártani is lehet. A Lélekmasszázzsal ellenben nem lehet ártani, mert itt nem a terapeuta irányít. Ő csak segít a páciensnek aktivizálni a saját öngyógyító folyamatait. A terapeuta ezzel a módszerrel nem tud olyan blokkot feloldani, amelynek fogadására a páciens még nincs felkészülve. Előfordul persze, hogy valaki sírva fakad, mert olyasmi bukkant elő a múltjából, amit úgymond meg kell emésztenie.

 

Fedezd fel újra a biztonság érzését!

 

A terápia közben a páciensnek semmit sem kell tennie. Nem kell igyekeznie, hogy képes legyen ellazulni, sőt, az akarat csak az ellazulás ellen hat. A „lélekmasszőrök" nem gyógyítanak, nem diagnosztizálnak, inkább meghívják a testet saját harmóniája megtalálásához, ebben rejlik az ősi ausztrál módszer egyedisége. Ennek ellenére, vagy éppen ezért történhetnek a kezeléseken apró csodák. A stressz, a félelmek, az elfojtott lelki problémák energiablokkokat hoznak létre a testben. Tapasztalat, hogy ezek már néhány Lélekmasszázs-kezeléssel feloldhatók. Lelki bajok, testi fájdalmak és a túlsúly is kezelhető a segítségével, de párkapcsolati, családi vagy munkahelyi problémákat is orvosolni tud azáltal, hogy a páciens ellazul. A módszer segítségével újra felfedezhető az ősi bizalom, a biztonság és szeretet érzése.

A Lélekmasszázs-terápia nem tudja és nem is akarja a hagyományos orvoslást helyettesíteni, de mint kiegészítő és támogató terápia, meglepő sikereket ér el a lelki eredetű, pszichoszomatikus panaszok kezelésében. A blokkok oldásával és az energiaáramlás fokozásával javul a szervek működése, keringése, erősödik az immunrendszer, öngyógyító képességünk pedig felerősödik.

Az alapkezelés hason, háton vagy oldalt fekve történik.

 

kezelés ideje kb. 50-60 perc.

 

KONTRAINDIKÁCIÓK, AMELYEK MEGLÉTE ESETÉN NEM VÉGEZHETŐ A HOLISTIC PULSING KEZELÉS

 

 • akut, magas lázzal járó állapotban - 38,5 fok felett
 • erős görcsökkel járó menstruáció alatt, ha az befolyásolja az ellazulást
 • műtét után (jellegétől függően kb. 3- 6 hétig)
 • nagy kiterjedésű égési sérülésnél
 • nagy kiterjedésű, lábon és kézen lévő gombás fertőzés esetén
 • nyílt seb esetén
 • fertőző betegségek esetén (pl. orbánc)
 • végtagokon jelentkező fekély, üszkösödés esetében
 • hasi katasztrófák esetén
 • méhen kívüli vagy veszélyeztetett várandósság alatt
 • mélyvénás trombózis esetén
 • visszerekben lévő heveny gyulladás esetén
 • agyvérzés, agyérgörcs esetén, abban az esetben, ha még folyamatos orvosi kezelés alatt áll, valamint ha aznap nem vette be a szükséges gyógyszerét; kivéve a kezelőorvos írásos engedélyével 
 • alkoholos, drogos befolyásoltság alatt
 • sugár- és kemoterápia kezelés befejezését követő 3-6 hétig

 

Az alapkezelést kiegészítendő további kiegészítő kezeléseket is végzek, mely fokozzák a kezelés hatását és megtisztítják valamint aktiválják a kezelt személy energiafelvételét és -áramlását is.

 

 I. CSAKRAPULZÁLÁS

A csakrák a fizikai és éteri testek (aurarétegek) fő energia felvevő központjai, melyek az ember energiarendszerében, mint energia felfogó állomások, transzformátorokként működnek és elosztják az energiát, attól függően, hogy a fizikai testben vagy aura mely területének van szüksége ezekre az energiákra. A csakrák az energiát energia vezetékeken (meridiánok) továbbítják a fizikai testnek és kapcsolatban állnak az éteri testekkel is, amit aurának nevezünk. Ezek az energiák a külvilág felé is kisugározódnak, amik az aurarétegeket alkotják, így a csakrák szoros kapcsolatban állnak az aurarétegekkel is.

A stressz, a negatív gondolataink és a félelmeink zárlatokat, blokkokat okoznak az energiavezetékeinkben (meridiánok), amiket blokkoknak nevezünk. Az állandósult félelmeink következtében az energiavezetékeink összehúzódnak, a csakráink beszűkülnek és ezáltal lecsökken az energiaáramlás.

A blokkok oldásnak egyik leghatásosabb módszere, hogy a csakrákat olyan energiahullámoknak tesszük ki, amelyek rezgéstartománya hasonlít a harmonikusan működő, zárlatmentes csakra természetes rezgéséhez. A csakrán keresztül beáramló chi vagy prána feltölti az éteri testeket és ez továbbítja a fizikai testnek, ahol oldódnak a blokkok és az egész energiarendszer energiával telik meg, a test, lélek, szellem ezáltal magasabb szinten rezeg. Amint az energiák szabadon áramlanak, mély, feltétel nélküli öröm, lelki nyugalom és tökéletes biztonság érzése tölt el minket. Ez azonban csak akkor alakulhat ki, ha minden csakra egyformán nyitott, harmonikusan és a lehető legmagasabb frekvencián rezeg.

A kezelést aura tisztítással kezdem, majd a csakrák tisztításával és töltésével folytatom. Ezt követi a korábban részletezett, fentiekben leírt alapkezelés.

 

kezelés ideje az alapkezeléssel együtt kb. 1,5 óra.

 

 

II. SZERVPULZÁLÁS

 

A szervpulzálásnál nem a gyógyításra, hanem a szervek funkciójának helyreállítására törekszünk, célunk a belső szervek működésének harmonizálása. Megadjuk a kezdő lépést annak érdekében, hogy mind a testi mind a lelki eredetű méreg és káros anyagok oldódása megkezdődjön és utána a testből egyszerűen kiürüljön.

Ha a méregtelenítő szerveinket pulzálással intenzívebb működésre késztetjük, a lerakódott méreg- és káros anyagok kiürülnek a szervezetből. A salakanyagok kiürülése nyomán javul az energiafelvétel és –áramlás, amely minden szinten – testileg, lelkileg és szellemileg kifejti jótékony hatását.

A szervpulzálást hanyattfekvő helyzetben végezzük, általában közvetlenül a bőrön, hölgyeknél deréktól felfelé csak alsónemű vagy egy vékony póló van, melyet fel lehet hajtani.

 

kezelés ideje az alapkezeléssel együtt kb. 1 óra 20 perc.