Kérdések és válaszok

Kiknek ajánlott elsősorban a lélekmasszázs kezelés?

Mindenkinek, aki túlterheltnek, stresszesnek érzi magát, akinek pszichoszomatikus eredetű panaszai vannak és testi-lelki egyensúlytalanságtól szenved. A kezelés ajánlott a pánikbetegségben és a depresszióban szenvedőknek illetve mindenkinek, aki törekszik a saját testi-lelki harmóniájának megteremtésére.

—————

Milyen típusú betegség esetén ajánlott ez a holisztikus módszer?

A Lélekmasszázs-terápia nem tudja és nem is akarja a hagyományos orvoslást helyettesíteni, de mint kiegészítő és támogató terápia, meglepő sikereket ér el a lelki eredetű, pszichoszomatikus panaszok kezelésében. A blokkok oldásával és az energiaáramlás fokozásával javul a szervek működése, keringése, erősödik az immunrendszer, öngyógyító képességünk pedig felerősödik.

Jó eredménnyel alkalmazható a félelmek oldásában, a pánikbetegség, a depresszió gyógyításában, mint kisegítő terápia. Állapotos kismamák számára ugyancsak jótékonyan hat az ellazulást segítő, stressz-oldó, nyugalmat fenntartó lélekmasszázs.

 

 

—————

Milyen korosztály számára ajánlott a lélekmasszázs kezelés?

Minden korosztály számára alkalmas és ajánlott a kezelés, csupán az időtartamban van eltérés. Egy felnőtt esetében egy alapkezelés kb. 50-60 perc, a gyerekek esetében azonban kb. 30 perc elegendő.

—————

Mi történik a kezelés során?

A kezelés kényelmes ruhában történik, ami szintén elősegíti a kezelt személy ellazulását. A ringató és pulzáló mozgással (Holistic Pulsing) az egész test gyengéd hullámzásba kerül, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. A ritmussal, amely hasonló a szívveréshez, a sejtemlékezet aktivizálódik, így a sejtek visszatalálnak eredeti funkciójukhoz és mozgásba hozzák saját belső gyógyító energiáikat. 

Ebbe a ringatásba fűzi bele SZENT MIHÁLY azokat a személyre szabott aranykori fénykódokat, amelyek a teljes meridián- és csakrarendszert kitisztítják, áthangolják, egyre teljesebbé teszik. Legalább három alkalomra van szükség, hogy a folyamat beinduljon, és természetesen csak azokban az esetekben hat, amikor súlyos karma már nem terheli az illető sorsát és rendszerét. Fontos továbbá, hogy az illető maga is tegyen önmagáért, mert köztudottan külső megmentés nem létezik (FÉNYMASSZÁZS).

A kezelés hatására a kezelt személy aurarétegei, csakrái és meridián rendszerei (energiavezetékek) is megtisztulnak és „megfürdenek” a fényben.  A kezelt személy néhány pillanat múlva kellemes, mély ellazult állapotba kerül, ebben az állapotban fejti ki a módszer legintezívebben a hatását.

—————

Van-e a kezelésnek ellenjavallata?

A kezelés nem végezhető: akut, magas lázzal járó állapotban, műtét után (jellegétől függően kb. 3- 6 hétig), nagy kiterjedésű égési sérülés, fertőző betegség, végtagokon jelentkező fekély esetében.

—————

Mit tapasztalhatunk a kezelés után?

A blokkok oldásával és az energiaáramlás fokozásával javul a szervek működése, keringése, erősödik az immunrendszer, öngyógyító képességünk pedig felerősödik. 

A módszer segítségével újra felfedezhető az ősi bizalom, a biztonság és szeretet érzése. A test-lélek-szellem harmóniába kerül, a stressz, a szorongás, a félelmek, a feszültség, az elfojtott lelki problémák és blokkok oldódnak, a negatív gondolatok elszállnak, a testi fájdalmak enyhülnek. A kezelt betegek visszanyerik életkedvüket, önbizalmukat, önmagukkal újra összhangba kerülnek, miközben a kezelés pozitívan hat az immunrendszer működésére is.

 

 

—————