Kérdések és válaszok

Kiknek ajánlott elsősorban a Holistic Pulsing - Lélekmasszázs kezelés?

Mindenkinek, aki túlterheltnek, stresszesnek érzi magát, akinek pszichoszomatikus eredetű panaszai vannak és testi-lelki egyensúlytalanságtól szenved. A kezelés ajánlott a pánikbetegségben és a depresszióban szenvedőknek illetve mindenkinek, aki törekszik a saját testi-lelki harmóniájának megteremtésére.

—————

Milyen típusú betegség esetén ajánlott elsősorban a Holistic Pulsing kezelés?

A Lélekmasszázs-terápia nem tudja és nem is akarja a hagyományos orvoslást helyettesíteni, de mint kiegészítő és támogató terápia, meglepő sikereket ér el a lelki eredetű, pszichoszomatikus panaszok kezelésében. A blokkok oldásával és az energiaáramlás fokozásával javul a szervek működése, keringése, erősödik az immunrendszer, öngyógyító képességünk pedig felerősödik.

Jó eredménnyel alkalmazható a félelmek oldásában, a pánikbetegség, a depresszió gyógyításában, mint kisegítő terápia. Állapotos kismamák számára ugyancsak jótékonyan hat az ellazulást segítő, stressz-oldó, nyugalmat fenntartó lélekmasszázs.

 

 

—————

Milyen korosztály számára ajánlott a Holistic Pulsing - Lélekmasszázs kezelés?

Minden korosztály számára alkalmas és ajánlott a kezelés, csupán az időtartamban van eltérés. Egy felnőtt esetében egy alapkezelés kb. 50-60 perc, a gyerekek esetében azonban kb. 30 perc elegendő.

—————

Mi történik a Holistic Pulsing és az Aranykori Lélekgyógyítás kezelés során?

A kezelés kényelmes ruhában történik, ami szintén elősegíti a kezelt személy ellazulását. A ringató és pulzáló mozgással (Holistic Pulsing) az egész test gyengéd hullámzásba kerül, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. A ritmussal, amely hasonló a szívveréshez, a sejtemlékezet aktivizálódik, így a sejtek visszatalálnak eredeti funkciójukhoz és mozgásba hozzák saját belső gyógyító energiáikat. 

A kezelés hatására a kezelt személy aurarétegei, csakrái és meridián rendszerei (energiavezetékek) is megtisztulnak és „megfürdenek” a fényben.  A kezelt személy néhány pillanat múlva kellemes, mély ellazult állapotba kerül, ebben az állapotban fejti ki a módszer legintezívebben a hatását.

—————

Van-e a Holistic Pulsing és az Aranykori Lélekgyógyítás kezeléseknek ellenjavallata?

A kezelés nem végezhető: akut, magas lázzal járó állapotban, műtét után (jellegétől függően kb. 3- 6 hétig), nagy kiterjedésű égési sérülés, fertőző betegség, végtagokon jelentkező fekély esetében.

—————

Mit tapasztalhatunk a fenti kezelések után?

A blokkok oldásával és az energiaáramlás fokozásával javul a szervek működése, keringése, erősödik az immunrendszer, öngyógyító képességünk pedig felerősödik. 

A módszer segítségével újra felfedezhető az ősi bizalom, a biztonság és szeretet érzése. A test-lélek-szellem harmóniába kerül, a stressz, a szorongás, a félelmek, a feszültség, az elfojtott lelki problémák és blokkok oldódnak, a negatív gondolatok elszállnak, a testi fájdalmak enyhülnek. A kezelt betegek visszanyerik életkedvüket, önbizalmukat, önmagukkal újra összhangba kerülnek, miközben a kezelés pozitívan hat az immunrendszer működésére is.

 

 

—————

Hogyan kell szednem a Bach- és Maui-eszenciákat?

Cseppek szedése: 4x4 csepp/nap
 
1.) reggel ébredés után
2.) délelőtt bármikor
3.) délután bármikor
4.) este elalvás előtt.
 
A cseppek intuitív módon szedhetőek, tehát, ha jól esik bevenni többször mint 4 alkalom, bátran bevehetőek, de a napi 4 alkalom mindenképp legyen meg. Ha már azt érzed, hogy a 3-4. hét vége felé, hogy elfelejted bevenni, az is rendben van, azt jelenti, hogy a keverék megtette a hatását, nincs már rá szükség és új, személyes keveréket kell összállítani. 
 

—————

Mit tapasztalhatok az energiával történő kezelések (H. P., A. Lélekgyógyítás, Kristálygyógyászat) után?

Két eset fordulhat elő:
 
1.) Nagyon jól, könnyűnek, felszabadultnak, boldognak érezheted magad. 
 
 
2.) Jelentkezhetnek a gyógyulási krízis tünetei. 
 
Aki már használt homeopátiás készítményt, az tudja, hogy a kúra elején a kezdeti rosszabbodás teljesen természetes. Azt jelenti, hogy a szer elkezdett dolgozni. 
 
Ugyan ez a helyzet az energiakezeléseknél is. Ha esetleg a kezelés után felerősödtek régi tünetek, gyógyultnak hitt betegségek, lelki folyamatok, kérlek ne "ijedj meg", ez mind természetes és nagyon örülünk neki. ☺ Ez nem azt jelenti, hogy nem volt jó a kezelés, épp ellenkezőleg!
 
Ahhoz lehetne hasonlítani a folyamatot, mint amikor egy lebénult testrészt újra átjár az energia, fáj, bizsereg, hisz újra elkezdenek működni az addig nem használt funkciók. Mindez a gyógyulási folyamat része. 
Lelki szinten mindazt, amit korábban nem tudtál feldolgozni, a tudatalattiban, blokként az energia rendszeredben és a fizikai testedben fizikai tünetként tárolódott mostanáig. Ezt hívjuk blokkoknak, a nagyon régieket pedig befagyott blokkoknak, mert már nem is emlékszünk rá, olyan régóta fennáll vagy olyan fájdalmas lenne ránézni, hogy inkább magunkba zártuk.
 
Mivel a kezelés hatására újra átjárja az energia az energiahiányos (beteg) területeket és oldja a blokkokat, ezért fájhat, bizsereghet bizonyos testrész vagy szerv, felerősödhetnek lelki fájdalmak, előjöhetnek régi, fel nem dolgozott emlékek. A tüntek mindenkinél eltérőek lehetnek, hisz mindenki más problémával küzd.  
Ha lehet, gyógyszert ne vegyél be, mert az csak elnyomja a tüneteket és a tisztulási folyamatot. Valami alternatív megoldás jó lehet, ami természetes.
 
Érdemes ilyenkor az álmokat is figyelni, mert erős üzenetek, válaszok érkezhetnek a magasabb Énünktől a minket foglalkoztató kérdésre, problémára.
 
A tisztulási folyamatok tünetei lehetnek:
 
  • sűrűbb vizelési (ürítési) inger
  • nátha-szerű tünetek (orrfolyás, köhögés)
  • intenzív álmok
 
ami 1-2 nap alatt el szokott múlni.

—————