HOMLOKCSAKRA

2019.04.06 08:19

 

HOMLOKCSAKRA

 

 

A hatodik csakránk a HOMLOKCSAKRA vagy más néven harmadik szem csakra, mely a mentális fogalmak képi megjelenítésével és megértésével áll kapcsolatban. Magában foglalja az egyén valóságról alkotott fogalmait és az univerzumról alkotott képét, hiedelmét. A homlokcsakra síkján a magasabb rendű értékeket keressük.

 

Ha ez a csakra a normálistól eltérően működik, azaz visszafelé forog, akkor az illető világról alkotott képei nem igazak, általában negatívak, mentális fogalmai zavarosak. Ezeket a képeket és fogalmakat az illető maga vetíti ki a világba és világát ezek szerint alkotja meg. 
Ha a csakrának a visszafelé forgása erős, akkor jellemző lehet ránk a negatív gondolatok generálása. 
Ha a csakra el van záródva vagy energiahiányos, akkor az alkotó gondolkodásunk gátolt.

 

A homlokcsakra zavaraira visszavezethető FIZIKAI megbetegedések és problémák az alábbiak lehetnek a teljesség igénye nélkül:

➡️ fejfájás
➡️ látászavarok
➡️ távol- és közellátás, kancsalság
➡️ zöld- és szürkehályog
➡️ migrén
➡️ nátha
➡️ melléküreg problémák

 

A homlokcsakra zavaraira visszavezethető LELKI problémák:

➡️ A homlokcsakra minden zavarát a hiányzó belátás és felismerés, valamint a zavaros érzékelés jelzi, amely azért van, mert az érintett nem akar intuíciójára hallgatni vagy nem bízik benne és nem bízik saját képességeiben, megérzéseiben sem.

➡️ A homlokcsakra leggyakoribb problémája a belső képek hiánya. Az érintett nem látja, hogyan tovább, nincs jövőképe.

➡️ A homlokcsakrához a 35-42. életévek tartoznak. Ez az életközép válság, tipikus korszaka, amikor hirtelen felvetődik az élet értelmének kérdése. A homlokcsakra hatására ekkor többnyire új értékeket fedezünk fel.
A régi értékrendünket már túlhaladottnak tartjuk, az újat, pedig még nem ismerjük. Már nem hiszünk az alsó csakrák értékeinek kizárólagosságában, és éppen úton vagyunk egy magasabb tudati sík felé. Az átmenet érzése az ébredő homlokcsakra energiáinak eredménye.

 

Az Információs energiagyógyászatban az aura tisztítása után mindig a csakrák állapotát mérjük fel, majd tisztítjuk, harmonizáljuk és energiával töltjük fel. A fenti tüneteket az elmetér tisztításakor is érzékeljük, amelyek az egó terében mutatkoznak meg. Tisztítása nagyon fontos, mert az illető a negatív világlátásával akadályozhatja a gyógyítás átíródását.

 

További információ:

https://fenymasszazs.webnode.hu/…/holisztikus-osszefuggesek…

https://fenymasszazs.webnode.hu/csa…/csakrak-es-betegsegeik/

 

Kép: Pinterest

 

 

—————

Vissza