ESEMÉNYEK, RENDEZVÉNYEK

NYÍLT NAP AZ ENERGIAGYÓGYÁSZAT JEGYÉBEN                                       

                                                                                   
 
 
Az információn alapuló gyógyászat a 21. század gyógyászata. Az ember energetikai vagyis finomanyagi és szellemi testének működése is információn alapszik, minden test a maga szintjének megfelelő információt tartalmazza és a szerint működik. Világunk energetikai eredetű, sőt mi emberek is energo-informatikai eredetűek vagyunk, így eredetünknek megfelelően, összes funkciónk is energián és információn alapul.

Nyílt napunk keretén belül lehetőség lesz kipróbálni és megtapasztalni az információn alapuló gyógyászat két kiemelkedő képviselőjének módszerét.

Az ENERGIAGYÓGYÁSZAT információn alapuló gyógyítás, energiagyógyászat, amely a lélek szintjén történik. A lélek közvetít a szellem és a test között, ehhez pedig érzelmeinket és érzékeinket használja. 
Az Energiagyógyászat segíti az embert összekapcsolódni az Egésszel. A gyógyítás ezen a szinten már fizikai érintés nélkül, a teremtő erő segítségével, az éteri síkon történik, mely az emberi test legközvetlenebb energiasíkja.

Bővebb információ:
 https://fenymasszazs.webnode.hu/kezelesek/orosz-tradicionalis-gyogyaszat

A BACH-VIRÁGTERÁPIÁban lévő virágok "magasabb rendből" származó növények. Mindegyikük bizonyos lelki princípiumot testesít meg és energetikai kifejezéssel élve meghatározott frekvencián rezeg.

A Bach-virágeszenciák katalizátorként helyreállítják a lélek és a személyiség közti blokkolt kapcsolatot, így a lélek ismét megnyilvánulhat a személyiségben. Ott, ahol diszharmónia és merevség uralkodott el, ott ismét élet áramlik. A személyiség a virágfrekvenciák segítségével megtalálja a kivezető utat a zűrzavarból és behatároltságból, visszajut a lelki potenciálokhoz vagy erényekhez és ismét harmóniába kerül.

Bővebb információ:

https://fenymasszazs.webnode.hu/bach-viragterapia

A nyílt napunk keretén belül lehetőség lesz:

1.)
Személyes állapotfelmérésre, a szükséges terület tisztítására, energiával való feltöltésére, gyógyításra. Minden esetben felmérjük az aura, csakrák, belső elválasztású mirigyek, szervek állapotát is. Ezután megbeszéljük a további teendőket.

2.)
Személyes állapotfelmérésre és konzultációra, ahol ránézünk, feltárjuk és megbeszéljük a jelen helyzetben lévő, testi-lelki elakadásokat, problémákat, betegségeket. Minderre gyógyítási és terápiás javaslatot teszek a Bach-virágok segítségével. 

Időpont: 
2018. 12. 16., vasárnap 8 és 18 óra között 

Helyszín: 
SzemlÉLETváltás Központ 
1027 Budapest, Margit krt. 58., 1. em. 4., 18-as kapucsengő. 
(Bejárat a török étterem és a Roni ABC közötti kapunál.) 

https://www.facebook.com/szemleletvaltaskozpont

Időpontfoglalás: 
- az alábbi online táblázatban (csak be kell írni a kért adatokat a választott időponthoz és ki lehet lépni)


https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CUVbx1vWVckE6tgrTFxcIE_Y7pULONC6OIoeHXy8vgk/edit?usp=sharing

- vagy az alábbi elérhetőségek bármelyikén. 

Hozzájárulás: 1 500 Ft.

Várok mindenkit sok szeretettel:

Kovács Réka
Aranykori Lélekgyógyítás

Mobil: 20/515-3769
E-mail: aranykori.lelekgyogyitas@gmail.com
Weboldal: 
https://fenymasszazs.webnode.hu
Facebook: https://www.facebook.com/aranykori.lelekgyogyitas
 
 

 


REGISZTRÁCIÓ

Kérjük, add meg az alábbi információkat: