TOBOZMIRIGY (glandula pinealis)

2019.04.06 08:22

 INFORMÁCIÓS GYÓGYÁSZAT/Energiagyógyászat 

 

Miért fontos a belső elválasztású mirigyek energetizálása, gyógyítása?

A belső elválasztású mirigyek (endokrin mirigyek) funkciója, hogy az életműködéseket szabályozó hormonjainkat közvetlenül a sejt közötti térbe és ezáltal a véráramba juttassák. A hormonok így a mirigytől távoli helyen lévő szerveken tudják kifejteni hatásukat. Az endokrin mirigyek összessége a belső elválasztású mirigyek rendszere, az endokrin vagy hormonális rendszer.

 

TOBOZMIRIGY (glandula pinealis)

 


A tobozmirigy és az agyalapi mirigy vezérlik az endokrin rendszer láncolatot így az egész szervezetre hatással vannak.

A tobozmirigy az agy alsó felszínén található, fő feladata a melatonin hormon termelése, amely nagyban befolyásolja az ember alvás-ébrenlét ciklusát, így a tobozmirigy felelős az ember „biológiai órájáért” is. Továbbá hatással van a szaporodásra is.

Az átlagembernél általában szunnyadó állapotban van a tobozmirigy, de a valódi mestereknél, tisztánlátóknál tökéletesen cselekvő állapotban működik. A tobozmirigyhez a koronacsakra tartozik. https://www.facebook.com/aranykori.lelekgyogyitas/posts/2376240159271144

 

Ha a tobozmirigy megfelelően működik, az hatással van a központi idegrendszerre is. Ha lemerül energetikailag, akkor az egész hormonális rendszer borulhat, ami idővel a fizikai síkon is megjelenik.

Az Információs energiagyógyászatban az aura- és csakrarendszer tisztítása és harmonizálása után következő lépésként az endokrin rendszer állapotfelmérése és szükség szerinti gyógyítása következik.

 

Bővebb információ:

https://fenymasszazs.webnode.hu/…/holisztikus-osszefuggese…/

 

Kép: Pinterest

 

—————

Vissza