SZÍVCSAKRA

2019.04.06 08:17

SZÍVCSAKRA

 

 

Hogyan tudjuk a csakráinkat tisztítani, harmonizálni?

 

A csakrákat olyan energiahullámoknak tesszük ki, amelyek rezgéstartományai hasonlítanak egy harmonikusan működő, zárlatmentes csakra természetes rezgéséhez.

Amint a csakráinkban az eddigiekhez képest magasabb rezgésszámú és tisztább energiahullámok áramlanak, ezek gyorsabban kezdenek rezegni és zárlatok lassúbb rezgéstartományai egymás után kezdenek feloldódni.
A csakrákból új életenergiák áramlanak és akadálytalanul továbbjutnak a finomfizikai testekbe, aurarétegekbe.

A beáramló energia, mivel annak rezgése gyorsabb, mint a zárlatoké, feloldja a blokkokat, zárlatokat és feltölti az energiatesteket is energiával. Végül az egész energiarendszer életerővel itatódik át, a test, a lélek és a szellem magasabb szinten rezeg, egészséget, örömöt árasztva magából.

 

Ezért tartjuk nagyon fontosnak az Információs energiagyógyászatan, hogy az aura tisztítása után a csakrák állapotát feltérképezzük, tisztítsuk, harmonizáljuk és energiával töltsük fel.

 

A negyedik csakránk a SZÍVCSAKRA. 
A szívcsakra betegségeihez tartoznak mindazok a panaszok, amelyek immungyengeségre vagy vérkeringési problémákra vezethetőek vissza.

 

A szívcsakra zavaraira visszavezethető FIZIKAI megbetegedések és problémák az alábbiak lehetnek a teljesség igénye nélkül:

➡️ allergia, szénanátha
➡️ csalánkiütés, ekcéma
➡️ autoimmun betegségek
➡️ immungyengeség
➡️ rák
➡️ szívpanaszok
➡️ vérkeringési problémák

 

A szívcsakra zavaraira visszavezethető LELKI problémák:

A szívcsakrához tartozó lelki problémák elsősorban azzal függnek össze, hogy mennyire vagyunk képesek szeretetet adni és elfogadni. A válasz megmutatkozik azokban a formákban, amelyekkel a szeretet ellen védekezünk: a megkeseredettségben, az egoizmusban és a keménységben, amelyet mások és önmagunk ellen egyaránt kifejleszthetünk.

Ezek az erős, negatív érzelmek energetikailag a szív körül mutatkoznak meg és terhelik azt. Hosszú távú jelenlétük idővel betegséghez vezethetnek.

 

További információ:

https://fenymasszazs.webnode.hu/kezelesek/energiagyogyaszat/

https://fenymasszazs.webnode.hu/…/holisztikus-osszefuggese…/

 

Kép: Pinterest

 

—————

Vissza