NEMI SZERVEK - FÉRFI NEMI SZERVEK

2019.11.06 13:57

NEMI SZERVEK - FÉRFI NEMI SZERVEK 

 

A férfi nemi szervrendszer a férfiak szaporító szervei, mely a húgycsőből, a prosztatából, a herékből, a herezacskóból, az ondóhólyagból és a hímvesszőből áll.
A here diónyi nagyságú páros szerv, a herezacskóban helyezkedik el. Vékony csatornarendszerében termelődnek a spermiumok, a csatornarendszer a mellékherékben folytatódik.
A mellékhere a hímivarsejtek tárolását szolgálja. Belőle indul ki az ondóvezeték, mely az ondóhólyag kivezető csövével egyesülve a húgycsőbe nyílik. A prosztata váladéka az ondóhólyag váladékával keveredve az ondót alkotja. A férfi külső nemi szerve a hímvessző és a herezacskó.
A prosztata a húgyhólyag alapjánál fekszik, és a húgycső felső részét veszi körül, férfi belső nemi szervekhez tartozó nemi mirigy. Az általa termelt váladék, a prosztataváladék a hímivarsejtekkel és az ondóhólyag váladékával együtt képezi az ondót.

 

FUNKCIÓI:

A herék feladata a hímivarsejtek, a spermiumok képzése, valamint a férfihormon, a tesztoszteron termelése.
A herék hátsó részénél helyezkednek el a mellékherék. Feladatuk a herékben termelt spermiumok érésének biztosítása.
Ezekből erednek az ondóvezetékek, amelyek a spermiumokat a tárolási helyre, a prosztata mögötti ondóhólyagokba juttatják.

 

Fizikai megbetegedései az alábbiak lehetnek a teljesség igénye nélkül:

  • prosztata problémák
  • heregyulladás
  • herevízsérv (hydrokele)
  • rák

 

betegség lelki vonatkozású problémái és elakadásai:

  • A heréket sújtó probléma a férfi létet érintő félelmekhez, bizonytalansághoz és kételyekhez kapcsolódik. A szexuális teljesítmény megítéléstől félhet az illető, ami akár impotenciához is vezethet. Ajánlott megvizsgálnia a férfiassággal kapcsolatos elvárásait és újra kell értelmeznie a férfi princípiumról alkotott nézeteit is.
  • A prosztataproblémák egyfajta belső nyomást jeleznek, melyek általában időskorban jelentkeznek, amikor is a kialakul egy érzet, hogy nem képes többé megállni a helyét, képtelen megtenni azt, amit szeretne - nem csupán szexuális téren.

 

MIT TEHETÜNK MAGUNKÉRT?

  • Információs energiagyógyászat segítségével gyógyíthatjuk a lemerült vagy megbetegedett szervet és azok kiváltó lelki okait is.
  • A férfi ivarszervek a keresztcsonti -/szakrális csakrához tartozó szervrendszerek, melyet lemerülés, betegség esetén szintén kezelni szükséges.

 

  • Bach-virágterápiával célzottan tudjuk oldani és gyógyítani a betegséget előidéző, kiváltó lelki okokat, mindazokat, melyek feldolgozását önerőből nem tudjuk vagy tudtuk mindez idáig megtenni.

 

—————

Vissza