NAPFONAT CSAKRA - SOLAR PLEXUS

2019.04.06 08:15

NAPFONATCSAKRA

 

 

Miért fontos a csakráink kezelése?


A csakrák egyfajta energiatölcsérek, melyek életenergiát (pránát) vesznek fel az Egyetemes Energiamezőből és a nádikon keresztül, mely energetikai hálózatrendszerként szövi át a testet, energiát juttatnak az aurarétegekbe,a fizikai testbe, a szervekhez, sejtekhez. Felelősek az életerő áramoltatásáért és a test egészséges működéséért sejtszintig.

A csakrák azok a helyek az ember energiarendszerében, ahol elsődlegesen blokkok, zárlatok keletkezhetnek. Ezeket a félelem és más negatív érzelmek hozzák létre. Hatására az életenergiák nem tudnak szabadon áramolni a testünkben és nem tudják életenergiával ellátni energia-testeinket, szerveinket, sejtjeinket.

 

Éppen ezért az Információs Energiagyógyászat első lépése az aura tisztítása után a csakrák állapotának feltérképezése, tisztítása, harmonizálása és energiával való feltöltése.

A harmadik csakránk a NAPFONATCSAKRA vagy Solar Plexus. E csakrához olyan betegségek tartoznak, amelyek aggodalomra, félelmekre, szorongásra és elnyomott agresszióra vezethetők vissza. Ez a csakra gyakran azért zárt, mert az illető fél saját erejétől, így elnyomott agressziója önmaga ellen irányul, mely hosszú távon betegséget okozhat. Testi síkon az emésztés tartozik ide.

 

A NAPFONATCSAKRA zavaraira visszavezethető FIZIKAI megbetegedések és problémák az alábbiak lehetnek a teljesség igénye nélkül:

➡️ cukorbetegség, inzulinrezisztencia
➡️ emésztési zavarok
➡️ epepanaszok 
➡️ gyomorsavtúltengés, reflux
➡️ gyomornyálkahártya - és gyomorszáj gyulladás
➡️ gyomorfekély
➡️ hízás a hasra
➡️ májgyulladás

 

A napfonatcsakra zavaraira visszavezethető LELKI problémák:

➡️ harag
➡️ dühkitörés
Ezek az erős, negatív érzelmek energetikailag a májat terhelik.

 

További információ:
https://fenymasszazs.webnode.hu/kezelesek/energiagyogyaszat/
https://fenymasszazs.webnode.hu/…/holisztikus-osszefuggese…/

 

Kép: Pinterest

 

—————

Vissza