GYÖKÉRCSAKRA

2019.04.06 08:08

 

GYÖKÉRCSAKRA

 

A holisztikus megközelítés szerint az ember test-lélek-szellem hármas, egymást átható egységekből áll, melyek kölcsönhatásban működnek egymással. Nem képzelhető el az egyik változása anélkül, hogy ne hatna ki a másik kettőre is.
„Ahogyan fent, úgy lent, s ahogyan lent, úgy fent.” 
Smaragdtábla

A betegség folyamatát tekintve az érzelmek szintjéről indul, ami, ha nem kerül feldolgozásra és oldásra, hosszabb idő után energiahiányt majd testi elváltozást okoz.

Az Információs energiagyógyászat első lépése az aura tisztítása után a csakrák állapotának feltérképezése, tisztítása, harmonizálása és energiával való feltöltése.

Az első csakránk a gyökércsakra, betegségei az életenergia felelőtlen kezelésével függnek össze. Vagy állandóan túl sok energiát adunk le, vagy lusták vagyunk használni meglévő energiáinkat. Mindkét eljárás fizikai és lelki problémákhoz vezet.

A gyökércsakra zavaraira visszavezethető FIZIKAI megbetegedések és problémák az alábbiak lehetnek a teljesség igénye nélkül:

➡️ aranyér
➡️ bélgyulladás
➡️ fogínygyulladás
➡️ gerincpanaszok
➡️ hasmenés
➡️ izomgörcsök
➡️ reuma
➡️ veseproblémák
➡️ vérnyomás problémák

Egy csakra energiaellátási zavarai legtöbbször nemcsak fizikailag nyilvánulnak meg, hanem lelkileg is. A betegség először általában a lélekben keletkezik és csak később jelenik meg a testben.

A gyökércsakra zavaraira visszavezethető LELKI betegségek:

➡️ depresszió
➡️ alvászavarok
➡️ depresszió
➡️ félelmek
➡️ fogbetegségek

Bővebb információ: 
https://fenymasszazs.webnode.hu/kezelesek/energiagyogyaszat/

Kép: Pinterest

 

—————

Vissza