KÖLDÖKCSAKRA

2019.04.06 08:12


KÖLDÖKCSAKRA

 

 

A csakrák az ember energiarendszerében a prána (életenergia) felfogó állomásai, melyek transzformátorként, elosztókként működnek. Közvetlen módon életenergiákat vesznek fel a kozmoszból, a környezetből és különböző más forrásokból, melyek a nádíkon (energiacsatornák) keresztül jutnak el az aurarétegekhez, a fizikai testet körülvevő energiatestekhez ill. a fizikai testbe.

A nádi szanszkritul "asztrális energiapályát" jelent, melyek a finom elektromos áramot, a pránát az éteri testen keresztül szállítják el a fizikai test minden egyes részébe, Így jutnak energiához a szervek, belső elválasztású mirigyek, sejtek is. Ez a hálózat a meridiánok rendszerével van összhangban, és az idegrendszerrel áll kapcsolatban.

Az Információs energiagyógyászat első lépése az aura tisztítása után a csakrák állapotának feltérképezése, tisztítása, harmonizálása és energiával való feltöltése.

A második csakránk a köldök- vagy napfonatcsakra, mely a testünk folyadékháztartását, a termékenységet, a női és férfi identitást is szabályozza.

A párkapcsolati problémák széles skálája tartozik ehhez a csakrához, mint például a közelség és távolság, az odaadás és a dominancia témái. 
A legtöbb betegséget a kapcsolati problémákon kívül az okozza, hogy nem szeretjük eléggé magunkat, s mindez gyakran a nemi szervekben okoz gondot.

 

A köldökcsakra zavaraira visszavezethető FIZIKAI megbetegedések és problémák az alábbiak lehetnek a teljesség igénye nélkül:

➡️ bélgörcsök
➡️ felfúvódás
➡️ gombás fertőzések
➡️ gyomornyálkahártya-gyulladás
➡️ hajproblémák
➡️ hereproblémák, impotencia
➡️ hólyaggyulladás
➡️ méhmióma, méhproblémák
➡️ menstruációs problémák
➡️ endometriosis
➡️ petefészek problémák

 

A köldökcsakra zavaraira visszavezethető LELKI problémák:

➡️ étvágytalanság
➡️ emésztési zavarok
➡️ kapcsolati problémák
➡️ kreativitási problémák
➡️ orgazmus problémák

 

További információ:
https://fenymasszazs.webnode.hu/…/holisztikus-osszefuggese…/

https://fenymasszazs.webnode.hu/kezelesek/energiagyogyaszat/

 

Kép: Pinterest

 

—————

Vissza