ENERGIAGYÓGYÁSZAT

                                                
 
 
ENERGIAGYÓGYÁSZAT
 
Az Energiagyógyászat információn alapuló gyógyítás, amely a  lélek szintjén történik. A lélek közvetít a szellem és a test között, ehhez pedig érzelmeinket és érzékeinket használja. Az Energiagyógyászat segíti az embert összekapcsolódni az Egésszel, ha megváltoztatja gondolatai minőségét és el tudja képzelni örökkévaló létezését.

A holisztikus megközelítés szerint az ember test-lélek-szellem hármas, egymást átható egységekből áll, melyek kölcsönhatásban működnek egymással. Nem képzelhető el az egyik változása anélkül, hogy ne hatna ki a másik kettőre is.
„Ahogyan fent, úgy lent, s ahogyan lent, úgy fent.”  Smaragdtábla
 
A Szellemgyógyászat az alapja az Energiagyógyászatnak is, amikor a beavatkozás az emberi test legközvetlenebb energiasíkján, az éteri burokban történik. A gyógyítás ezen a szinten már fizikai érintés nélkül, az éteri síkon történik, a teremtő erő segítségével. Az  éterikus test egy rezgés a harmadik és a negyedik dimenzió között, a legközvetlenebb energiatestünk az aurában, pár centire helyezkedik el a fizikai testtől és szoros kapcsolatban áll a fizikai egészséggel. 
 
 
 
A GYÓGYÍTÁS MENETE
 
 
A kezelés alapvetően távgyógyításban zajlik, de történhet személyesen is három, egymást követő alkalommal.
 
Távgyógyítás esetén  fénykép alapján tudok energetikailag kapcsolódni a másikhoz, ez alapján történik az elsődleges állapotfelmérés, egy energetikai benyomás a másikról, a problémáiról és betegségeiről. Ezután következik az aurarétegek feltérképezése, szükség esetén tisztítása, kiegyenlítése és korrekciója. 
 
Második lépésként a csakrák helyzetére vetek egy pillantást, majd áttisztítom, gyógyítom és harmonizálom a működésüket. Már a csakrák állapotából nagyon sok minden láthatóvá válik egy emberről. 
 
Ezután a belső elválasztású mirigyek, majd a szervek vizsgálata, tisztítása és gyógyítása következik. Minden belső elválasztású mirigy és szerv kapcsolódik egy-egy csakrához, mely energiával látja el azt. Ha a csakrában elzáródás, azaz blokk van, értelemszerűen a hozzá rendelt belső elválasztású mirigy és szerv sem tud tökéletesen működni, de mindez még a gerincre és az érzelmeinkre is hatással van. A csakrák által felvett kozmikus energiát a meridiánrendszer juttatja el a szervekhez és mirigyekhez, így a meridiánrendszerben lévő blokkok oldása, az energiák egyensúlyba hozása sem maradhat ki. 
 
A következő lépés a gerinc és az ízületek feltérképezése, energetizálása és gyógyítása. 
 
A kezelést az elemtérben lévő blokkok, elakadások tisztítása zárja. Ez az energiamező nagyon sok mindent elárul rólunk, a vélt vagy valós gondjainkat, a múltból itt ragadt érzéseket, a rég elfeledett, de még mindig cipelt terheket, konfliktusok nyomait, fájdalmakat őriz. Sokszor egy történetre bukkanunk, mely  feldolgozása nem történt meg, ugyanakkor kihatással van jelen életünkre. E lelki vonatkozású dolgok tudatosítása és feldolgozása, majd elengedése az egyén feladata, hogy teljes gyógyulása meg tudjon történni. 
A lelki blokkjaink, problémáink egy-egy szerven is "nyomot hagynak", pl. a tüdőn sok esetben kirajzolódik a szomorúság és annak energetikai lenyomata. 
 
A betegség folyamatát tekintve az érzelmek szintjéről indul, ami, ha nem kerül feldolgozásra és oldásra, hosszabb idő után energiahiányt majd testi elváltozást okoz. Már a kezelés leírásából is láthatjuk, milyen csodálatosan összetett egységben létezünk mi, emberek. Minden ember és így a problémája is egyedi. Van akinek a három kezelés elegendő a gyógyulásához, van akinek ennél többre van szüksége. 
 
Minden kezelés után megbeszéljük a tapasztalatokat és benyomásokat, a harmadik kezelés végén pedig írásos kezelési napló küldök a gyógyításról, valamint megbeszéljük a felmerült kérdéseket és javaslatot teszek a további teendőkre vonatkozóan. 
 
 
További információ a gyógyításról:  
 
 
JELENTKEZÉS ÉS REGISZTRÁCIÓ: 
 
 
 
Forrás: https://oroszenergiagyogyaszat.weebly.com