ARANYKORI LÉLEKGYÓGYÍTÁS

 

 

Mi is az az Aranykori Lélekgyógyítás?

 

Az Aranykori Lélekgyógyítás két részből tevődik össze: az alapja egy holisztikus, ringató technika – a Holistic Pulsing - Lélekmasszázs, mely a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktiválására törekszik és célja a test energetikai rendszereinek tisztítása, az energetikai blokkok oldása illetve az energetikai egyensúly elérése.

 

A kezelés attól válik aranykorivá, hogy Szent Mihály főangyaltól kapott tisztító és gyógyító módszert alkalmazom, mely a manapság alkalmazott kezelésektől eltérő, nagyobb hatásfokú atlantiszi gyógyító technika. A ringató kezelésbe fűzi bele Szent Mihály és Rafael arkangyal azokat a személyre szabott aranykori fénykódokat, amelyek a teljes meridián- és csakrarendszert valamint aurarétegeket kitisztítják, áthangolják és egyre teljesebbé teszik. Atlantisz angyalainak gyógyító tevékenységén felül olyan tisztító programok érkeznek rajtam át, melyek minden esetben személyre és problémára szabottak.

 

         Mi történik a kezelés alatt? 

 

ringató és pulzáló mozgás hatására az egész test gyengéd hullámzásba kerül és visszahozza azt a biztonságérzetet, amelyet tán gyermekként éreztünk utoljára. A ringatás ritmusa által, amely hasonló a szívveréshez, a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak eredeti funkciójukhoz, mozgásba hozzák saját belső gyógyító energiáikat és beindul a gyógyulás folyamata. A kezelés kényelmes ruhában történik.

 

Kiknek ajánlom az Aranykori Lélekgyógyítást?

 

Mindenkinek, aki túlterheltnek érzi magát, stresszes életvitelt folytat, olyanoknak, akiknek pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak és testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvednek, azoknak, akiknek a mindennapjait megkeseríti a pánikbetegség és a depresszió, de mindemellett szívből ajánlom minden kedves babának és mamának a testi-lelki harmónia megteremtésére. Ennek a terápiás módszernek betegség megelőző hatása is van, valamint segíti a krónikus, degeneratív betegségekben szenvedők gyógyulását is.

 

Legalább három alkalomra van szükség, hogy a folyamat beinduljon. Fontos azonban, hogy az illető befogadja az energiákat és hogy tegyen ő is önmagáért.