TOROKCSAKRA

2019.04.06 08:18

TOROKCSAKRA

 

 

Az ötödik csakránk a TOROKCSAKRA.


A torokcsakra problémái gyakran abból származnak, hogy olyan érzelmi impulzusokat nyomunk el magunkban, amelyek kiabálásra, zokogásra, sírásra vagy dühöngésre indítanának, azonban az elnyomott érzések elzárják a torokcsakra energiaáramlását.

A torokcsakra betegségei szinte mindig a beszédproblémákban jelentkeznek. Tipikus tünetei a köhögés, torokfájdalom és a rekedtség, melyek mindig akadályozzák a beszédet, korlátozzák önkifejezésünket.

 

A torokcsakra zavaraira visszavezethető FIZIKAI megbetegedések és problémák az alábbiak lehetnek a teljesség igénye nélkül:

➡️ asztma, bronchitis
➡️ fülproblémák
➡️ köhögés
➡️ légzési nehézség 
➡️ mandulagyulladás, torokfájás
➡️ megfázás
➡️ nyakfájdalmak
➡️ pajzsmirigyproblémák
➡️ Sclerosis multiplex
➡️ tüdőproblémák

 

A torokcsakra zavaraira visszavezethető LELKI problémák:

➡️A torokcsakra betegségei lelkileg az önkifejezéssel, ezen belül is a gondolatok kifejezésével függnek össze.

➡️A torokcsakra zavarával küszködőknek problémát jelent, hogy elengedjék a régit és így nem tudnak helyet adni az újnak, a növekedésnek. Jellegzetes tünet, hogy az illető gyakran kér elnézést, mogorva és rosszkedvű.

➡️A torokcsakra tipikus zavara a racionalizálás, amikor az ember önmagát és másokat, a tetteket és az érzéseket intellektuálisan akarja megmagyarázni. Ezzel elveszti rugalmasságát és testileg-lelkileg megmerevedik, rugalmatlanná válik.

 

Az Információs energiagyógyászatban az aura tisztítása után mindig a csakrák állapotát mérjük fel, majd tisztítjuk, harmonizáljuk és energiával töltjük fel.

 

További információ:
https://fenymasszazs.webnode.hu/kezelesek/energiagyogyaszat/

https://fenymasszazs.webnode.hu/csa…/csakrak-es-betegsegeik/

 

Kép: Pinterest

 

—————

Vissza